Duke shikuar rezultatet 1 ne 8 nga 8

Temė: Salamon: |Tani jam mir, pres shansin tim"

Moderator Avatari i TheDuck7.
    Antarėsuar nė
    Mar 2012
    Postime
    1,187

Salamon: "Tani jam mir, pres shansin tim"

salamon1-420x314.jpg

Mbrojtesi i ri i Milanit, polaku qe u transferua nga Brescia, SALAMON foli per gjendjen e tij fizike ne deklaraten e tij per "przegladsportowy.pl".

"Un dihem mir, edhe pse puna e debutimit tim tek Milani zgjati pasi qe kisha probleme me gjurin. Kam humbur nje muaj, dhe pasi qe kam ndaluar per kaq shum kohe at'her nuk mund te kthehem menjeher ne formen me te mir. Tani un jam mir, tani vetem pres shansin tim dhe ti tregoj vlerat e mia."

#acmilan-news.com
    Heren e fundit u redaktua nga TheDuck7.; 20-03-2013 ne 19:38.

Super Milanist Avatari i melos-acm4ever
    Antarėsuar nė
    Jan 2013
    Vendodhja
    SanSiro
    Postime
    1,153
    kta e kishin ftu npoloni me lu dmth ish sheru prej lendimit ishalla e shtin nloj tash allegri me kqyr a osht naj far lojtari

Milanist i ri
    Antarėsuar nė
    Feb 2013
    Vendodhja
    Prishtinė
    Postime
    150
    Menxi po pres me pa tu lu

#Mastour Avatari i Ennd!rit'ACM
    Antarėsuar nė
    Mar 2011
    Vendodhja
    Maldini Area
    Postime
    3,403
    Ky osht shum talent i mir,pritet shum prej tij,inshallah e tregon veten ky edhe te gjith talentat qe kan mundesi me lujt per skuadren e pare te Milanit.

Forzzaaaa Milannnnn

V.I.P Avatari i Faton-Milanisti
    Antarėsuar nė
    May 2011
    Vendodhja
    Slovenia
    Postime
    5,654
    Citim Origjinale Postuar nga melos-acm4ever Shfaq Poten
    kta e kishin ftu npoloni me lu dmth ish sheru prej lendimit ishalla e shtin nloj tash allegri me kqyr a osht naj far lojtari
    o dost ky miniher javen e pare u sheru po qa em ba qe allegrit i duhet kohe per qdo lojtar se shtin pa e provu mir
    FORZA MILAN

Milanist i ri
    Antarėsuar nė
    May 2011
    Postime
    41

acmilan

Citim Origjinale Postuar nga Faton-Milanisti Shfaq Poten
    o dost ky miniher javen e pare u sheru po qa em ba qe allegrit i duhet kohe per qdo lojtar se shtin pa e provu mir
    ok ne ta shtije boneren proo marree

Super Milanist Avatari i melos-acm4ever
    Antarėsuar nė
    Jan 2013
    Vendodhja
    SanSiro
    Postime
    1,153
    jojo po sdi pse se ka shti kit lojtar se qe rasti balotellit , fund tjanarit e blejtem meniher me 4 shkurt e shtinem nloj me udinesen
    Citim Origjinale Postuar nga Faton-Milanisti Shfaq Poten

V.I.P Avatari i Shpetim'aCM
    Antarėsuar nė
    Mar 2011
    Vendodhja
    Kosova-Reisen
    Postime
    3,497
    Citim Origjinale Postuar nga melos-acm4ever Shfaq Poten
    Kto edhe une jom tu e prit amo me 1 loj nuk vlersohet pasi une mendoj se i duhet shum , ai p.sh. Gabrielin nuk pe shtin hiq edhe pse asht teper i fort sikur edhe D.Vilan (edhe pse tash i lendum) po dohet mi dhon rast qe me deshmu veten sikur qe ndodhi me El Shaarawyn qe e deshmoj veten edhe pse kta ''ndoshta'' nuk jan te kategoris se El Shaarawys po megjithat munden me deshmu veten

Leja e Postimit

• Ju nuk mund te postoni tema te reja
  • Ju nuk mund tju postoni pergjigje
  • Ju nuk mund te postoni bashkangjitje
  • Ju nuk mund te ndryshoni postimet tuaj
  •